Nu sitter vi i bilen, jag, min lillsyrra, storsyrran och pappa, och snart lägger jag upp recept det lovar jag, men först ska jag bara sussa lite, Hej på er!

Ni vet hur man brukar göra att man skriver ett inlägg och så säger man "bilderna kommer senare" eller nåt i den stilen, nu gör jag tvärt om. Jag lägger upp bilder först och text sen, okej några bildtexter kan jag ju lyxa till det med :DD
Detta är alltså när härligheten står på spisen, visst ser det fantastiskt ut redan nu??
Här står den och svalnar och som ni kanske ser så är det en trädgårdsslang i bakgrunden pch ja den står ute på baksidan på stengolvet, med fyra isklumpar under sig för att den ska svalna fortare!
Jag kommer med recept och unstruktioner om hur man gör detta härliga när jag har mer tid, alltså när jag sitter i bilen! Hej så länge!
xox MyViola
Jag och min lillsyrra har precis ätit lunch och jag kom fram till att vi måste ha något gott att äta på bilfärden, så nu är jag inne på recept.nu och tittar efter grundrecept på kola, sedan kommer det bli ganska annorlunda för dels ska jag ha både choklad och hallon i och dels gör jag alltid min egen grej av recept nu för tiden, jag återkommer med bilder om det finns tid för det. Annars kommer jag med en liten beskrivning av smaken och recept från mobilen!
xox MyViola