Jag tycker att det finns rätter som man bara ska kunna om man vill vara kock eller bara erkänt duktig på att laga mat, sedan finns det saker som bara verkar väldigt roligt som jag vill göra, detta är konstiga grejer, klassiska grejer, med mera med mera.
Jag har gjort en liten vacker lista över det. Jag lovar, det mesta av detta ska ni få recept och bilder på när jag lagar det sedan!

Jag börjar med vilka sötsaker!
Crème Brulée, jaa, hör och häpna det har jag inte gjort. Det är ändå en av mina absoluta favoritdesserter så det känns ju som att jag borde göra det!
Sufflé, är rätten enkel eller svår? Alla har olika åsikter, i vilket fall verkar det kul så jag ska pröva.
Vad är detta? Jo cupcakes ovanifrån, just cupcakebiten har jag nog gjort ett par jättemånga gånger, det är mönstret ovanpå jag vill göra. Man gör det av Sugarpaste, det är detta jag vill göra, skulle vara så otroligt kul!
Småkakor. Vill lära mig massor av olika recept, massooor!!
Polkagrisar, till det måste man ha antingen marmorbänk eller vattenkyld metallbänk, jag har en marmorbänk så då måste man ju prova!

Hehe, ja det blev inte så mycket mer för ikväll. Nu ska jag läsa lite, sedan sova för att orka upp imorrn.
Godnatt//MyViola
Jag skrev ett inlägg idag om min jacka. Det kanske inte gav er så mycket eftersom det var dåligt skrivet och utan bild men nu ger jag en fullständig berättelse.
Detta är ett konstverk som föreställer Leonid Brezjnev och Erich Honecker(två presidenter typp) som kysser varandra. Verket finns på East Side Gallery, alltså på det som finns kvar av Berlinmuren och min syster gjorde ett designprojekt i nian. Då målade hon detta på en Jeansjacka.
Såhär såg det alltså ut, den hade jag på mig idag, dock inte så långa perioder, bara till och från skolan, men ändå. Jag känner mig cool i den. Det är intressant att fundera över hur många i tunnelbanevagnen som vet vad det är, hur många som gillar det, och hur många som ogillar det. Fast om sanningen ska fram tror jag inte folk kollar på mina kläder så otroligt mycket...
Kramis// MyViola

Alltså, deg suger verkligen att jag inte får mms att funka på min mobil. Jag hade velat lägga upp en bild på min jacka. Ajja, jag gör det ikväll om jag hinner. I vilket fall är det en jeansjacka min syster har gjort. Och på baksidan har hon målat ett tryck som också finns på East Side Gallery(Berlinmuren). Det föreställer två manligpresidenter som kysser varandra. Jag tycker det är vackert, men vad tycker andra? De på tåget, de i skolan? De vet man inte!