Jag tänkte bara tala om hur mycket jag uppskattar vårens mode. Det är så skönt med lite bekvämare mode, jag blev lite orolig i vintras när stövlarna med stilettklackar kom. Det är absolut inte det att jag inte tycker om klackskor, tvärtom, jag älskar klackskor; men man ska ju kunna gå i em också. Jag älskar och klä upp mig och sätta på mig tajta kläder och höga klackar, men jag tycker ändå att det finns en stor charm i att ha på sig kläder som man kan känna sig bekväm. Därför tänker jag i vår plocka den delen av modet som är jag-är-snygg-utan-att-anstränga-mig-så-mycket. Den delen av 70-talet som innebär att man ska ha så tajta jeans så att man inte kan andas eller sätta på sig ett par så höga klackar så att man knappt kan gå i dem, det är inget för mig. Inte just nu i alla fall. Jag tänker däremot gå in helhjärtat för det mer sunda modet och förespråka det faktum att man inte behöver anstränga sig så mycket för att bli snygg. Det blir man ändå! Man ska bara tycka själv, och verkligen tro på det, att man är snygg utan 50 kilo smink på sig. Istället för att jobba på det perfekta utseendet, så är högsta prio att jobba på en perfekt personlighet. För med mycket utstrålning och bra självförtroende så blir man faktiskt vackrare. Det kanske låter klyschigt, men vad är det för fel på klyschor?
xox MyViola
Idag hade vi ett vääldigt konstigt schema eftersom det är en massa fyror som ska prova in till AF dom här veckorne. Det innebär att vi inte har några musiklektioner (vanligtvis har vi sex timmar musik i veckan) så det blir håltimmar och omkastade lektioner. Det har lett till att vi idag hade två lektioner idag, med tre timmars håltimme emellan! Kändes ganska onödigt att överhuvudtaget gå till skolan idag men det gjorde jag i alla fall. På håltimmen gick jag och åt lunch på Helmers Café och sedan gick jag drottninggatan fram och kollade på kläder och skor.
Det slutade med att jag köpte två plagg på H&M och så här såg dom ut:
Jacka (H&M)
Boyfriend fit-jeans från H&M
.
xox MyViola
Detta inlägg skulle egentligen lagts upp igår men då jag hade fullt upp med att packa saker till den kommande flytten så hann jag inte det. Jag var i alla fall och åkte skridskor nere vid vallen med min lillasyster och min kompis Sasha. Det var jäätekul men jag la märke till en sak. Varför har tioåriga småtjejer inte hjälm på sig  när dom åker. Så onödigt, men det är klart... Man kanske känner sig lite cool när man inte har hjälm. Men det som är mest intressant är ju det att dom inte ens kan åka skridskor! Jag, som går på konståkning och ändå är hyfsat duktig på att åka använder hjälm, medan dom, som bara ligger på innerskäret och med nöd och näppe kan ta sig framåt normalt inte har någon hjälm. Okej Sasha hade inte hjälm men det var för att hon inte hade någon och jag förlåter henne för hon har faktiskt spelat hockey i typ 12 år så hon har ju kontroll...
Varför har man det inte då, jo för att man tycker det är fult och för att man tycker att man är tillräckligt duktig för att strunta i det. Då konstaterar jag bara hu ful man kan bli om man skulle ramla på huvudet! Jag har fått hjärnskakning när jag ramlade på skridskorna och det trots att jag faktiskt hade hjälm! Så det är baara töntigt att strunta i det.
Med dom orden lämnar jag och återkommer något senare med ny lägesrapport. Nu ska jag fortsätta med packningen som aaaaaldrig tyks ta slut.. suck!
xox MyViola
(mina skridskor, wifa prima)
(Hjälm, reebook)