Nu har jag inte bloggat på ett bra tag och jag har inte någon bra ursäkt, men livet är fullt av så många saker så man liksom glömmer det.
Men nu är jag här för att blogga om något jag upplevde igår och som jag tycker varenda kotte som har möjlighet också borede uppleva. Jag var och såg Hair tillsammans med min farmor och farfar och det är en av de bäästa musikalerna jag sett! Om ni har sett filmen så kan jag säga att stadsteaterns version är väldigt anorlunda, det är samma huvudhandling och budskap, och samma flowerpower-karaktär på det hela men  karaktärerna är inte samma och inte alla händelser heller.
Det var en riktig upplevelse, musiken var den samma som i filmen, och de höll i gång, hoppade runt och sjöng i nästan tre timmar. Ja herregud va de höll på. Och man vet inte riktigt vad man ska tänka när det helt plötsligt kommer in tjugo pers som är spritt språngande nakna på senen, särskilt inte när man har en farmor och en farfar bredvid sig.. Men dom va inte pryda och det var ju tur.
Samtidigt som det är en väldigt rolig musikal så är den otroligt djup om man hänger med på noterna helt och hållet.
Se den säger jag bara! Se den för f*n!! Den hade premiär i fredags, och har blivit hyllad av såväl kritiker som publik, så att få biljetter kan bli svårt!
xox MyViola
Sitter vid datornh och ska strax kila iväg till teatern och tänkte bara knyta ihop säcken när det gäller Banér-spelen, det har verkligen varit skit kul och jag kommer sakna det så himla mycket. Jag måste dock säga att det är en märklig känsla att spela upp samma föreställning nio gånger på 4 dagar. Men jag gillar det!
Denna underbara vecka har haft bland annat det här!
Söta fröken Margareta :D
Det här!
Jag med tre stycken underkjolar! Snygg rumpa man får! :))
Och så klart det häär!
Och för spektaklet så fick jag fiina blommor!!
xox MyViola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu när jag skulle ta bort sminket igårkväll så upptäckte jag något i mitt ansikta jag aaldrig sett förr. Ett S-format R på vänstra sidan av pannan. Jag vet inte varför jag har det men en gissning är att det kan ha varit när jag var liten. Då åkte jag nämnligen sparkcykel nerför en brant backe utan hjälm och ramlade framlänges, och så fick jag ett sår i pannan och en mamma som bodde i ett hus där plåstrade om mig. Men detta hände alltså i lågstadiet och jag har aldrig sett det förrän nu, så det hela är ganska konstigt tycker jag.. Och att det är ett S, typ. Det är lite Harry Potter över mig nu alltså!
Okej Jag ser inte vacker ut varken in ut, fram eller bak, hit eller dit men jag hoppas ni ser det jag vill visa. Jag har öändrat ljuset och färgerna så att det ska synas så bra som möjligt så jag hoppas det gör det!
xox MyViola