Jag blir fullständigt galen ju! Varför funkar inte mms-tjänsten i min mobil?? Ajja, bara så att man vet det så jobbar jag på det! Xox MyViola

Överallt pratas det idag om hur dåligt det är med dagens modeideal och size hero och allt vad det heter. Men jag tycker faktiskt inte att det bolir några särskilt märkvärdiga förändringar. Visst, många tidningar ser till att ta in modeller som inte bara är skinn och ben. Men där det går åt flest modeller, på catwalken, så ser det likadant, om inte värre ut. Och det jag blir irriterad över är att man idag inte får modelljobb för att man ser bra ut, utan för att man är pinnsmal och skitlång. Jag har inget emot smala människor, jag tycker det är vackert, men det finns skillnad mellan smal och anorektisk. Jag har inget emot  långa människor, det är också väldigt vackert, men att vara 180 och väga 52 kilo går inte riktigt ihop för mig.
God natt, jag fördjupar mig mer i detta i morgon!
xox MyViola
Ja, idag har ujag inte så mycket att skriva om, mer än att jag inte fått svar från hbproductions och att jag lekt modell hemma men inte kan visa några bilder eftersom min kamerasladd fortfarande lyser med sin frånvaro.
Så då tänkte jag att något som är kul är att skriva om en designer, så det gör jag nu. Och inte om vilken som helst, en av mina favvosar, Matthew Williamson, som bland annat har designat temat jag har i min webbläsare!

Hårdfakta om Matthew Williamson:
  • född 23 oktober 1971
  • Bodde fram till han var 18 i Manchester då han flyttade till London
  • Studerade på Central Saint Martins College of Art and design (examen 1994)
  • Har bland annat lanserat en parfym år 2005 och gjort en kollektion för H&M 2009, samma år designade han även en klänning åt kronprinsessan Viktoria, en underbar blommig fodralkreation för 20 000 pix!

Jag vet inte vad andra tycker men om man frågar mig så älskar jag dessa klädesplagg!
Matthew Williamson For Women
Parfmen verkar lukta supergott av blommig doft med inslag av kakao och vanilj, nästan så att man kanske köper den..

Våren 2011
I år är det inte alls lika starka och skrikiga färger på Mathew Williamsons show för våren/sommaren. Det är mycket naturnära färger och bilden designern haft i huvudet när han skapat kollektionen är en Jet set-brud som strandsats någonstans och blivit närmare naturen både i själ och kläder, och det är en fantasi som spelat runt i fler huvuden då de sett kollektionen.
Mönstren som skrider över catwalken är solblekta och gräsfläckiga i stilen. Detta är en fenomenal blandning av minimalistisk, bohemsk, flower-power och fashionista-stil. Det är en fröjs att se på och jag älskar verkligen denna kollektion. Det intressantsa är att jag brukar vara den som förespråkar mycket färger, starkt skrikigt, yvigt, tufft, piffigt och allt vad spejsat kan vara, men jag blir fullkomligt kär i detta fria stilrena som Matthew Williamson skapat denna vår! Det som är häftigt är också att han har fått till det både sofistikerat och hippie, och både naturnära och jet set. Kolla här nere så fattar ni vad jag snackar om.
<- Vill haaa!! ->

<- Vill haaa!! ->

<- Vill haaa!! ->

<- Vill haaa!! ->

Visst kan man inte annat än älska det?! Showen ägde rum i Matthew Williamsons hemstad, Manchester, då han menade att eftersom allt sprids så bra på internet nuförtiden så behöver man inte ha allt o modehuvudstäder som Paris, Milano och New York. Smart tycker jag, eftersom jag och nog måånga andra inte går på modevisningar i så stor utsträckning, man snappar upp grejerna på nätet helt enkelt!
xox MyViola