Alltså jag blir nästan ledsen, inte riktigt men nästan. För folk gör varken sina ben eller sina rumpor rättvisa när de köper jeans. Alltså, har man lite platt rumpa och inte världens mest välformade ben(vilket är fallet för många av oss) så ska man ju fixa det med sina jeans. Inte framhäva det!! Ett exempel är bilden ovan. Personen i fråga har råd med ett par kick-ass byxor för dom hon har på sig är levis'... Jag är ingen expert, men när jag handlar jeans kollar jag aalltid asmycke på min häck, och att jeansen inte är för lösa vid höftpartiet.
TIPS:
  • Tänk igenom vad du vill att dina jeans ska framhäva/förändra
  • Viss du ha längre ben, Hög Midja och något utsvängda ben. Kortare? Stuprör med låg midja!
  • Köp svintajt, de töjer sig, jag lovar! Enda stället som kan bli värre av tajta jeans är höfterna, låga tajta jeans kan ge.. valkar vid det partiet..
  • INVESTERA, du har växt färdigt, och ett par jeans runt 1000-lappen håller ett tag!
  • Slutligen... Ta hjälp av dem i affären, de kan sin sak och finns där för att hjälpa dig!
xox MyViola
Alla dessa tankar på ESC har fört tankarna till olika år och de olika vinnarna från de olika åren. Här lägger jag upp först det bidragt Ruslana vann med 2004, dels den live, men också musikvideon på ukrainska, och sen en till låt som jag älskar otroligt mycket. Det här är jag som 9-åring, hon var en riktig förebild! Tittaaa!
xox MyViola
Yes, that's right! Jag är helt förlorad i hur stor chans vår kära nation Sverige har att vinna det här året i ESC(Eurovision song contest) för i år har vi fan ett bättre bidrag än vi haft på många år. Och man hör rykten som går och folk som tror att Loreen har chans att knipa guldmedaljen i Baku. Jag ägnade nog inte mindre än 2 timmar vid min iPad och sökte på odds, gissningar och åsikter. Och jag tror att det går bra. Sverige är inte solklar vinnare enligt alla(fast enligt tyyp 50%) men enligt de allra flesta kommer Sverige slåss i toppen med ett par tre stycken andra länder. Hallelujah, jag har inte varit såhär exalterad över ESC sedan 2004 när Ruslana vann!
Enjoy, hoppas ni älskart' lika mycke som ja!
xox MyViola