När man börjar träna så är det ju alltid det där med att man inte riktigt tycker att det blir något resultat. Men idag. Vi ska snart ha konditionstest i skolan och jag är jättenervös inför det eftersom jag har så pinsamt dålig kondition, jag var bokstavligen sist när vi senast gjorde testet. Nu har jag intervalltränat lite under sommaren men har inte vågat tro att det skulle göra någon skillnad. Nu gick jag ut med tanken att springa så långt jag kunde och sedan gå hem igen. Och jag kunde springa i 25 minuter utan särskilt stora svårigheter. För många kanske det inte alls är långt men för mig är det längre än jag någonsin sprungit vad jag kan minnas!
 
Enda gången det känns positivt att va röd i ansiktet o se lite sliten ut, jag har ju rört på mig :))
En speciell syn, att gammelsvenskt trähus och i bakgrunden miljonprojekt-husen. Jag frågar mig dock, varför har ingen sagt till mig hur vackert det är längst ut på tunnelbanans blå linje?
MyViola
Nu är det dags att börja pyssla. I kombination med mode och vackra bilder är det något av det bästa som finns. Jag har tänkt mig att jag ska göra en pärm där jag på A4-papper klistrar in urklipp från tidningar i kronologisk ordning. Jag ska klippa ut det bästa från alla tidninger som ligger och dammar och i framtiden ska jag göra likadant när jag läst klart de nyinköpta. På så sätt kan jag om några år sitta och titta på utdaterade trender och skratta gott om tio år eller nostalgiskt beundra plaggen jag en gång kunnat dö för. Så det är väl bara börja jobba antar jag?!
MyViola