Nu har jag badat riktigt varmt och fått igång kroppen, rapsolja i vattnet så blir huden ordentligt återfuktad och ser brunare ut, och så har jag skrubbat hela kroppen och fått bort alla döda hudceller. Till ansiktet hade jag en ansiktsmask med hallon i från H&M så nu är jag ren från topp till tå!
 
Efter en lång dags städning är det dags för middag hos pappas flickvän och sedan bio med hela sällskapet, snowwhite and the huntsman och för mig och lillsyrran är det andra gången, men filmen är ju bara såå bra! Annars har jag fixat jobb för i höst och det enda egentligen jobbiga är att jag på grund av finne har ett sår på högerkinden, därför är fotot i profil.. Ha det bra och om ni kan, se filmen ni med!
Idag hade jag tänkt mig att jag skulle få mycket gjort, eftersom jag liksom inte kan smita nånstans med tanke på det ständigt pågående skyfallet. Till en början ska jag dricka upp min smoothie (med blåbär, banan, hallon, apelsinoch youghurt) och hoppas att jag blir lite piggare av det, sen ska jag träna med Wii eftersom de inte är jättelockande att gå ut och springa,susen dusch, och sen allt det där nödvändiga som jag måste göra. Saker som få ordning på rummet, ringa om jobb inför hösten och skicka iväg lite mejl som jag dröjt alldeles för länge med, hej så länge då!
Hemma, Regn, Smoothie, Sverige, dag, morgon, myviola, träning,