I fredags sjöng jag på jubileumskonserten för Franska Skolan som fyllt 150 år, och det var så himla roligt uppträdande för för första gången nånsin så kände jag inte "jag måste visa att jag kan" eller "jag får inte verka dålig nu" när jag klev upp på scenen utan jag kände "Nu går jag upp där och ger dom underhållning, och dom ska älska det lika mycket som jag" och det gick jättebra. Lyssna gärna!! 
Viola
Nu ska jag slova ch jag ska säga at jag faktiskt är taggad inför imorgon, jag ska repa sång inför konserten på fredagen, jag ska barnvakta underbara barn, och jag ska dansa lyrisk jazz till regine spektor som gör världens bästa musik. Kan det bli mycket bättre?
Viola
Alltså idag vill jag bara säga att jag är så himla glad. Skolan dödar mig, jag stressar lite för mycket hela tiden. Men fy satan vad jag mår bra! Idag började dagen med att jag var fett nere för att tvåan på gymnasiet helt enkelt är ett ganska tufft år, sen var jag barnvakt till en underbar litet fransman på 1 och ett halvt år och det var ganska mys och jag tänkte att ja, någon behöver mig, jag får känna mig lite viktig det var ju skönt. Sedan, klockan 18.45 var det dags att dansa Ragga med världens bästa danslärare, som sprider så otroligt mycket positiv energi och får alla att släppa loss, våga se förjävliga ut och bara leva ut allt man känner för musiken. Den här låten började vi med idag och det vär länge sedan jag tog ut svängarna, vågade prata högt, som jag gjorde då. Läraren, hänvisade till att hon inte hade sovit ordentligt och att det därför skulle bli improvisation och en något flummig lektion. Flummigt var det, men framför allt var det så jäkla kul! 
Viola