Du kan bli precis vad du vill, jag kan bli precis vad jag vill. Det är en härlig tanke att veta att just jag är den som avgör var livets stigar leder. Varför säger jag det här? Det handlar nog främst om att jag vill uppmuntra mig själv till att ta risker och att våga lita på att vingarna bär.
   I vår ska jag praoa i Paris och jag har väl lite på halvseriöst tänkt mig att jag ska skaffa kontakter och jobba där senare. Men det är väl precis det jag ska göra? Jag har tänkt att jag vill praoa på Next models eller New Madison(modellagenturer), det skulle ju var ett utmärkt sätt att få in en fot i mode-fotobranchen. Om jag visar framfötterna i Paris och har maximal tänkbar tur och skicklighet kanske jag kan jobba som assistent till någon stylist eller fotograf senare, om det inte är någon av kontakterna jag skaffar i vår så är det ju en ganske episk merit att ha praoat på Next i Paris.
   Tanken är att kanske får jobb som stylistassistent, showroom-personal, eller liknande eftersom jag då har en fot inne, och då är det bara börja klättra. Den vägen skulle leda till att jag kanske kan ha ett eget märke och/eller jobba som fotograf, stylist eller liknande.
   När jag tänker på allt jag vill göra i livet kan jag bli lite snurrig och jag oroar mig ofta för att inte hinna med allt eller inte kunna göra allt, men när det kommer till kritan är det ju inte svårare än att låta det ena leda till det andra och hoppas och tro att när man gör sitt bästa och håller på med det som betyder allra mest för en så hamnar man i slutändan precis där man hör hemma. Kram på er!
 

Kommentera

Publiceras ej