Det är så härligt, de där stunderna när man tycker att det som är billigt är det som är snyggt. Jag har ett sånt moment nu. HM:s höstkollektion släpps om knappt två veckor(5 september) och jag vill ha vill ha deras höga stövlar, riktigt tjusiga!
2013, hm, höstmode, lårhöga, overknee, stövlar,
Så här såg det ut när jag imorse öppnade min garderob(eller halva i alla fall då resten är hos mamma) och jag insåg att- jag har ju en del fina kläder. Bara det att dom måste få lite nya kompisar. Mycket känns ute fast det kanske skulle bli helt rätt om man kompletterade looken med rätt accessoarer, skor eller kjol etc. Så jag tänker göra en inköpslista typ: klänning behöver stövlar, byxor behöver kavaj och så vidare. För det känns både onödigt och lite tråkigt att byta ut garderoben när man kan ge den nytt liv!
Läser Styleby och blir helt kär i Ann-Sofie Backs nya kollektion för egna märket Back. Denna gula klänning väcker enormt ha-begär. Om jag får jobbet jag vill ha i höst så ska jag bannemej köpa den, sen kommer ni se mig springa runt på stan i gul långklänning både en och två gånger! På fotot ser ni författaren Mara Lee.
2013, ann-sofie, back, ha, höst, klänning, måste, plagg,