Ja, jag vet att jag inte har bloggat på ett tag men det är mycket jag inte gjort på ett tag, när man är nästan utbränd såhär innan lovet så börjar man fatta att det kanske inte alltid är positivt att vara mångsysslare, nu har jag shoppat lite, varit hemma och pysslat, och sovit, ändå är jag helt grumsig i hjärnan så några timmar til sömn skulle ju inte skada om man säger så. 
Så, nog pratat om att jag är trött, nu ska jag faktiskt komma till saken och det är en sak som jag köpt, nämnligen ett set för snabbstickning. Man har en plastgrunka som man sätter tråd på, så bara typ lägger man trådarna över varandra och så kommer det ut fina grejor på andra sidan, nu har jag precis börjat på en halsduk och det som är så roligt är att det ser ut nästan som stickning men går mycket fortare och är mycket lättare, Jag Gillar det Starkt!
Detta är alltså mitt verk, jag brukar ofta tappa sugen när det gällee halsdukar för vintern brukar alltid hinna ta slut innan man ens stickat halvvägs, men nu går det ganska snabbt, jag har liksom bara hålt på den här helgen.
Allt finns att köpa på Panduro Hobby, garnen kostar 15 kronor styck och plaststommen(den gröna grejen som garnet sitter på) kostar 100 kronor, då ingår också en stoppnål och krokverktyget(den långt ner på bilden med rosa handtag) man använder sig av för att lägga över trådarna. Plaststommarna finns i olika storlekar och formar så man kan göra benvärmare, mössor, handledsvärmare, ja vad man vill. Med den jag har köpt kan man enkelsticka (tunnare resultat), dubbelsticka(tjockare resultat) och tubsticka(tunnare resultat som det kan bli till exempel en tubtopp av, eller nåt :D)
xox MyViola