Nu har jag inte bloggat på ett bra tag och jag har inte någon bra ursäkt, men livet är fullt av så många saker så man liksom glömmer det.
Men nu är jag här för att blogga om något jag upplevde igår och som jag tycker varenda kotte som har möjlighet också borede uppleva. Jag var och såg Hair tillsammans med min farmor och farfar och det är en av de bäästa musikalerna jag sett! Om ni har sett filmen så kan jag säga att stadsteaterns version är väldigt anorlunda, det är samma huvudhandling och budskap, och samma flowerpower-karaktär på det hela men  karaktärerna är inte samma och inte alla händelser heller.
Det var en riktig upplevelse, musiken var den samma som i filmen, och de höll i gång, hoppade runt och sjöng i nästan tre timmar. Ja herregud va de höll på. Och man vet inte riktigt vad man ska tänka när det helt plötsligt kommer in tjugo pers som är spritt språngande nakna på senen, särskilt inte när man har en farmor och en farfar bredvid sig.. Men dom va inte pryda och det var ju tur.
Samtidigt som det är en väldigt rolig musikal så är den otroligt djup om man hänger med på noterna helt och hållet.
Se den säger jag bara! Se den för f*n!! Den hade premiär i fredags, och har blivit hyllad av såväl kritiker som publik, så att få biljetter kan bli svårt!
xox MyViola