Det finns två huvudsakliga anledningar till varför jag inte redan har tagit över världen. Den första men också ganska oviktiga är att mina föräldrar inte drog runt mig på auditions när jag var liten, den andra är att jag är feg. Helt otroligt feg. Och för att krydda det hela, eller om det kanske är grunden till själva fegheten är att jag blir extremt nedstämd av att få ett nej. Jag undviker auditions som pesten i rädsla för att misslyckas och när jag väl vågar är jag inte stark nog att gå in för det helhjärtat och misslyckas av den anledningen. Detta börjar bli ett allvarligt problem eftersom jag planerar att bli hollywood stjärna och sålänge man inte har kändisföräldrar eller kändiskompisar eller what ever så finns det egentligen bara två alternativ: antingen sker ett mirakel och Steven Spielberg upptäcker dig när du är påväg till skolan, eller också får du ligga i som @&**^*€* och kötta auditions och spamma varenda kontakt du lyckas få tag i fram tills någon fastnar för dig.
 
Eftersom jag numera har gett upp idén om att bli  upptäckt påväg till glasskiosken, endast på grund av min bländande skönhet och uppenbara talang, så MÅSTE jag kämpa som in i fullkornshavre(läs hel vete sammansatt) men då var vi tillbaka vid min feghet och överkänslighet.
 
Självklart skulle jag inte bara publicera ett inlägg där jag beklagar livets bekymmer utan jag har naturligtvis en lösning! Jag håller på att skriva en bok och genom att få den publicerad så kan jag ta en genväg till kändisskapet.Visst kommer jag kanske behöva skicka in manuset till massor av förlag massor av gånger men det gör mindre ont att maila än att gå på audition, och sen ska det enligt min(extremt vattentäta) plan gå raka vägen mot toppen. Låter det lite väl optimistiskt? Jag vet det är lite orimligt men det måste bara gå, annars är det lika bra att säga godnatt. Det kommer jag iförsej ändå göra nu men bara för ett par timmar frammåt! Natti
 
 

Kommentera

Publiceras ej